Oppdaterte koronatiltak og utlån av klubbvåpen på utebanen.

NSFs særidrettslige koronavettregler (Oppdatert 6.4):

  1. All organisert skyting skal ha en ansvarlig arrangør, som blant annet skal følge opp smittevernreglene.
  2. Det skal til enhver tid være minimum 2m avstand. Dette gjelder også på fellesområder, på og utenfor banen.
  3. Det er tillatt å låne bort eget våpen og utstyr så lenge det følges rutiner for smittevern (jamfør neste punkt).
  4. Klubbvåpen kan under organisert trening, av ansvarlig arrangør lånes ut til medlemmer. Ansvarlig arrangør plikter da å sørge for at det oppnevnes en person som får ansvar for grundig overflatedesinfeksjon av utlånt våpen både før og etter bruk. Skytterne skal også vaske hendene med vann og såpe eller desinfisere hendene før og etter bruk.
  5. Ved liggende skyting skal skytteren benytte egne skytematter.
  6. Barn og unge som låner skytterstøtte av skumgummi (for eksempel Norma-støtten) av sin klubb på skytebanen må ha med et eget håndkle eller lignende de kan dekke skumgummien med mens de skyter.

Spesielle regler for APK utebane.

Det er 2 meter mellom standplassene. Annenhver standplass må derfor stå tom, og maksimalt 8 skyttere kan dermed være på banen samtidig. Skytterne må gå inn og ut i den rekkefølgen de står i på standplassene.

Av hensyn til smittesporing, så må alle registrere seg i protokollen. Protokollen er på bordet i klubbhuset.

Det er sprit og handsker i klubbhuset. Skyteleder skal bruke maske og handsker.

Dør skal være åpen.

Det blir utlån av klubbvåpen på tirsdag og torsdag, fra klokken 17 til 19. 5 klubbpistoler vil være tilgjengelig for utlån. For å fordele skytterne best mulig, og for å unngå venting, deles treningene på tirsdag og torsdag i to lag. Lag 1 skyter fra 17 til 18, og lag 2 skyter fra 18 til 19. Forhåndspåmelding gjøres i spørreundersøkelsen i Facebook gruppen, eller ved å sende epost til formann@arendalpistolklubb.no. Det er ikke tillatt å melde seg på to lag på samme kveld, men ledige plasser kan brukes. Møt presis, og vær effektiv under treningene slik at tiden benyttes beste mulig.

Det blir ikke utlån av klubbvåpen på lørdager, og det er foreløpig ikke forhåndspåmelding for lørdager.

OBS! Stuenshallen er fortsatt stengt, og dette gjelder også egentrening.

Reglene endrer seg ofte og uten forhåndsvarsel. Følg dermed med på www.arendal.kommune.no og www.arendalpistolklubb.no slik at du er oppdatert.

Siste innlegg 📌