Skyteledere Mobilversjon Kalender 2019 vinter/vår Kalender 2019 sommer/høst
Arendal Pistolklubb Forsidebilde Banene Kalender 2019 vinter/vår Kart høstfelten Kjøp og salg Klubbeffekter Kurs i pistolskyting NAIS  2018 Nedlastinger Ofte stilte spørsmål Om oss Pengepremie Resultater Sikkerhet Skyteledere Skyteledere ungdom Skyteprogrammer SkytterAdmin Terminlister Tips Utlån av våpen < < < < < Western > > > > > South Coast Desperados Kalender SCD 2017 Kurs Cowboy Action Shooting Medlemsliste SCD Resultater SCD Terminliste SWS Western linker
Arendal Pistolklubb Arendal Pistolklubb Arendal Pistolklubb

19 april 2019

Ofte stilte spørsmål eller FAQ


Hva betyr 1SPSR? 3. august 2015

Det betyr Felt for SpesialPistol og SpesialRevolver. Detter er koder fra NSF over typer stevne som blir holdt.

Se Aust-Agder Skytterkrets her.


Hvor er banene? 3. august 2015

Du finner Google kart i menyen Banene. Der er det zoombart Google kart og satellittbilde over Saltrødbanen(Klubbhus og sommertrening), Stuenneshallen (Vintertrening) og Uvann for Westerngruppa.


Hvorfor er medlemskontingenten økt med 100 kroner? 12. juni 2015

Forbundskontingenten har økt fra 225 til 300 kroner og kretskontingenten har økt fra 20 til 40 kroner. Dette er kontingenter som ikke har blitt justert hvert år så derfor blir det noen jump av og til.. Av økningen på 100 kroner sitter apk igjen med fem kroner. Noe som ikke kompenserer fullt ut  for prisstignimgen for den andel pk sitter igjen med.


Hvorfor er ikke sidene oppdatert

Svar: Det kan være du må trykke på funksjonstasten F5 for å oppdatere sidene. Avhengig av innstillingene på din pc kan det være at pc’en henter en temporærfil fra din egen pc.


Hva er Cowboy Action Shoting, CAS eller Westernskyting.

Svar: Dette er ulike navn på samme sak. Det brukes to seksløpere som i ”Ville Vesten”, side by side hagle samt bøylerifle som hovedvåpen. I sidematcher bl a Derringer og enkeltskuddsrifler og svartkrutt. Våpnene skal være fra siste halvdel av 1800 tallet eller nyproduserte kopier. Dessuten skal man bære cowboy/cowgirl klær med bl a hatt, vest og boots. APK har en undergruppe av Scandinavian Western Shooters som heter South Coast Desperados. Se linker til SCD, SWS, SWS Saloon og SASS.

 

Innmelding i APK. Jeg har vært medlem av annen klubb og tatt sikkerhetskurs tidligere.

Svar: Du må dokumentere dette og ikke skylde penger til andre klubber. Send dokumentasjon, navn, adresse, mobilnr og mail til arendalpistolklubb@hotmail.com


Innmelding. Jeg ønsker å melde meg inn i APK og har ikke skutt før.

Svar: Se kurs i pistolskyting her.  


Kontaktinfo.

Svar: Se ”Om oss”.


Kurs i pistolskyting?

Svar: Hvis du ikke har tatt sikkerhetskurs før mådu ta dette først. Se kurs i pistolskyting her.  


Våpen og ammo. Kan jeg låne våpen på banen?

Svar: Ja. Vi leier ut våpen og ammo til de som har sikkerhetskurs men ikke har fått våpen. Du må skyte opp all ammo eller legge igjen rest hos skyteleder til neste gang.


Westernskyting. Jeg vil melde meg inn, må jeg være medlem i klubb fra før?

Svar: Ja, du må inneha gyldig medlemskap i skytterklubb tilknyttet NSF, men ikke nødvendigvis APK