Nybegynner

Pistolskyting er den mest populære disiplinen innen Norges Skytterforbund og kan nytes året rundt, både innendørs og utendørs. Selv om aktiviteten er størst i sommerhalvåret, kan den praktiseres uansett sesong. Norge er kjent for å ha mange talentfulle pistolskyttere som har vunnet internasjonale mesterskap.

Hvordan begynne med pistolskyting

For å bli medlem av Arendal Pistolklubb må du først gjennomføre et sikkerhetskurs. Kurset består av en teoridel med fokus på sikkerhet, samt to skytetreninger. Arendal Pistolklubb arrangerer nybegynnerkurs to ganger i året, en gang på våren og en gang på høsten.

Se mer informasjon om kurs

Lån av våpen

Arendal Pistolklubb har 10 pistoler og en revolver i kaliber .22LR tilgjengelig for utlån. Klubbens medlemmer kan låne disse våpnene under organiserte treninger.

Kjøp av egne våpen

For å kunne kjøpe egne våpen, må du være minst 21 år gammel og ha vært medlem av en pistolklubb i minimum 6 måneder. I løpet av denne perioden krever Arendal Pistolklubb at du deltar på minimum 10 treninger. Før du kan sende inn en våpensøknad, må du også ha en anbefaling fra klubben.

Siste innlegg 📌