Skyteledere Mobilversjon Kalender 2019 vinter/vår Kalender 2019 sommer/høst
Arendal Pistolklubb Forsidebilde Banene Kalender 2019 vinter/vår Kart høstfelten Kjøp og salg Klubbeffekter Kurs i pistolskyting NAIS  2018 Nedlastinger Ofte stilte spørsmål Om oss Pengepremie Resultater Sikkerhet Skyteledere Skyteledere ungdom Skyteprogrammer SkytterAdmin Terminlister Tips Utlån av våpen < < < < < Western > > > > > South Coast Desperados Kalender SCD 2017 Kurs Cowboy Action Shooting Medlemsliste SCD Resultater SCD Terminliste SWS Western linker
Arendal Pistolklubb Arendal Pistolklubb Arendal Pistolklubb

19 april 2019


Kurs i pistolskyting


Arendal Pistolklubb (APK) holder kurs i pistolskyting. Kurset er en forutsetning for medlemskap i APK og omfatter både teori og praksis. For å få diplom på at kurset er fullført må det bestås en skriftlig prøve. Det forutsettes at deltakerne er med på teorikurset og to av skytetreningene.


Kurset koster kr 1000 for voksen og kr 400 for ungdom under 18 år (2018). Dette inkluderer ett års medlemskap i APK. Inkludert i medlemskapet i APK er også medlemsbladet Skytternytt fra Norges Skytterforbund. Påmelding og betaling av kurset gjøres kontant eller med VIPPS på den første kurskvelden. Ta med eksakt beløp, veksel kan ikke påregnes. Det er ikke nødvendig med forhåndspåmelding. Når kurset er fullført kan en leie våpen på våre ordinære treningskvelder. Dette koster 40,- for 50 skudd-


For deltagelse på kurs er nå aldersgrensen 12 år men da i følge med foresatte. Og foresatte må ta eller inneha kurs fra før. Våpen kan leies etter fullført kurs men da også i følge med foresatt som har de korrekte rettigheter.


Påmelding og gjennomgang av teori er på kursstart iflg kalenderen. Oppmøte er i vårt klubbhus på Saltrød. Fordelingen av deltagerne på skytetreningen avtales på teorikvelden.


Teoriprøven avholdes etter at skytingen er ferdig på den siste kurskvelden.


Kurset foregår på skytebanen ved Lettmetallsvingen på Saltrød(Ute) eller Stueneshallen(Inne), se kalenderen.


Se Google kart her.
Neste kurs starter onsdag 20. mars 2019 kl 18 på utebanen på Saltrød.