Kurs i pistolskyting 2020

 

I 2020 kommer APK til å avholde to kurs. 

Vårkurset begynner 4.3.2020. 

Høstkurset begynner 6.10.2020.

 

Påmelding på plassen ved kursstart eller forhåndspåmelding i min idrett:

 

https://minidrett.nif.no/Event#3396446-010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://minidrett.nif.no/Event#3396451-010 

 

Kurset er en forutsetning for medlemskap i APK og omfatter både teori og praksis. For å få diplom på at kurset er fullført må det bestås en skriftlig prøve. Det forutsettes at deltakerne er med på teorikurset og to av skytetreningene.

 

Teorikvelden er på ca 3,5 timer og omfatter, sikkerhetsregler, juss, banereglementer, skyteprogrammer, og skyteteknikk.

På skytetreningene skytes det 50 skudd med kaliber .22. Dette tar ca 1,5 timer.

 

 

Kurset koster kr 1000 for voksen og kr 400 for ungdom under 18 år (2020). Det tas forbehold om at kursavgiften kan bli økt dersom det blir vedtatt en kontingent økning på årsmøtet. Kursavgiften inkluderer medlemskap i APK for 2020. Kursavgiften inkluderer også kursmateriell, pistoler, patroner, og lapper som brukes på kurset. Vi har hørselvern og beskyttelsesbriller for utlån, men anbefaler at deltagerne tar med eget dersom de hat det.  Påmelding og betaling av kurset gjøres kontant eller med VIPPS på den første kurskvelden. Ta med eksakt beløp, veksel kan ikke påregnes. 

 

Når kurset er fullført kan en leie våpen på våre ordinære treningskvelder. Dette koster 40,- for 50 skudd.

 

For deltagelse på kurs er aldersgrensen 12 år men da i følge med foresatte. Våpen kan leies etter fullført kurs men da også i følge med foresatt. Vi gjør oppmerksom på at vi har en egen ungdomsgruppe som arrangerer egne kurs for ungdommer.

 

Det vil bli åpnet for forhåndspåmelding via minidrett. Det er også mulig å melde seg på ved kursstart. Oppmøte er i vårt klubbhus på Saltrød. Fordelingen av deltagerne på skytetreningen avtales på teorikvelden.

 

Teoriprøven avholdes etter at skytingen er ferdig på den siste kurskvelden.

 

Den først kurskvelden pågår i vårt klubbhus på skytebanen ved Lettmetallsvingen på Saltrød. De andre kveldene er i Stueneshallen(Inne). Se kart og informasjon under fanen Banene.

  

OBS! Teorikvelden på kurset som starter 6.10.2020 er flyttet til Sør Amfi rom Zorro, Airball, og Rundvandt. Årsaken er at klubbhuset ikke er stort nok til at vi kan overholde1 meter regelen. Oppmøte er ved hovedinngangen. Dørene på Sør Amfi er låst om kvelden. Møt derfor opp senest klokken 18. 

Lukk meny