Kurs i pistolskyting

 

Arendal Pistolklubb (APK) holder kurs i pistolskyting. Kurset er en forutsetning for medlemskap i APK og omfatter både teori og praksis. For å få diplom på at kurset er fullført må det bestås en skriftlig prøve. Det forutsettes at deltakerne er med på teorikurset og to av skytetreningene.

 

Kurset koster kr 1000 for voksen og kr 400 for ungdom under 18 år (2018). Dette inkluderer ett års medlemskap i APK. Inkludert i medlemskapet i APK er også medlemsbladet Skytternytt fra Norges Skytterforbund. Påmelding og betaling av kurset gjøres kontant eller med VIPPS på den første kurskvelden. Ta med eksakt beløp, veksel kan ikke påregnes. Det er ikke nødvendig med forhåndspåmelding. Når kurset er fullført kan en leie våpen på våre ordinære treningskvelder. Dette koster 40,- for 50 skudd-

 

For deltagelse på kurs er nå aldersgrensen 12 år men da i følge med foresatte. Våpen kan leies etter fullført kurs men da også i følge med foresatt.

 

Påmelding og gjennomgang av teori er på kursstart iflg kalenderen. Oppmøte er i vårt klubbhus på Saltrød. Fordelingen av deltagerne på skytetreningen avtales på teorikvelden.

 

Teoriprøven avholdes etter at skytingen er ferdig på den siste kurskvelden.

 

Kurset foregår på skytebanen ved Lettmetallsvingen på Saltrød(Ute) eller Stueneshallen(Inne), se kalenderen.

 

Lukk meny