Kurs i pistolskyting 2021

 

Oppdatert 2.2.2021

Stuenshallen er stengt, og det ser ikke ut til at den blir gjenåpnet med det første. Vi har derfor ikke mulighet til å avholde kurset, og må derfor dessverre avlyse det kurset som skulle ha begynt 4.3.2021.

Høstkurset begynner 14.10.2021.

Vi har dessverre ikke kapasitet til å avholde ekstra kurs, eller til å avholde teorikvelden to ganger på det samme kurset. De som ønsker å være med på kurs, må derfor prioritere oppmøte på kurset over andre gjøremål.


Påmelding på plassen ved kursstart eller forhåndspåmelding i min idrett. Vi gjør oppmerksom på at det bare er plass til 30 deltagere på kurset, og at de som er forhåndspåmeldte vil bli gitt prioritet.

Kurset er en forutsetning for medlemskap i APK og omfatter både teori og praksis. For å få diplom på at kurset er fullført må det bestås en skriftlig prøve. Det forutsettes at deltakerne er med på teorikurset og to av skytetreningene.

 

Teorikvelden er på ca 3,5 timer og omfatter, sikkerhetsregler, juss, banereglementer, skyteprogrammer, og skyteteknikk. På skytetreningene skytes det 50 skudd med kaliber .22. Dette tar ca 1,5 timer.

 

 

Kurset koster kr 1000 for voksen og kr 400 for ungdom under 18 år (2020). Det tas forbehold om at kursavgiften kan bli økt dersom det blir vedtatt en kontingent økning på årsmøtet. Kursavgiften inkluderer medlemskap i APK for 2021. Kursavgiften inkluderer også kursmateriell, pistoler, patroner, og lapper som brukes på kurset. Vi har hørselvern og beskyttelsesbriller for utlån, men anbefaler at deltagerne tar med eget dersom de har det.  Påmelding og betaling av kurset gjøres kontant eller med VIPPS på den første kurskvelden. Ta med eksakt beløp, veksel kan ikke påregnes. 

 

Når kurset er fullført kan en leie våpen på våre ordinære treningskvelder. 

 

For deltagelse på kurs er aldersgrensen 12 år men da i følge med foresatte. Våpen kan leies etter fullført kurs, men da også i følge med foresatt. Vi gjør oppmerksom på at vi har en egen ungdomsgruppe som arrangerer egne kurs for ungdommer.

 

Fordelingen av deltagerne på skytetreningen avtales på teorikvelden.

 

Teoriprøven avholdes etter at skytingen er ferdig på den siste kurskvelden.

 

Den praktiske delen av kurset pågår i på skytebanen i Stueneshallen. Se kart og informasjon under fanen Banene.

  

 Teorikvelden på kurset som starter 14.10.2021 er i klubbhuset. Dette kan bli endret dersom det fortsatt er begrensinger på grunn av Covid19. 

TRYKK HER FOR PÅMELDING TIL KURS  14.10.2021

 

Lukk meny